images

19 nov 2021

Met opgeheven hoofd

Met opgeheven hoofd naar buiten lopen en de wereld weer aankunnen. Dat is wat ik mijn coachees zo gun.
Maar hoe zit dat dan met mij? Schijnt bij mij alleen de zon?

Nee, natuurlijk niet! Mijn leven is misschien wel net zo wisselvallig als dat van ieder ander. Een beetje zoals het weer, soms schijnt de zon soms kun je beter binnen blijven. De kunst is om er goed mee om te kunnen gaan. En daar helpen mijn coachees mij vaak weer onbedoeld mee.
Ik schreef er 2 weken geleden een artikel over op Linkedin. Die werd meer dan 5000 keer bekeken. Blijkbaar was er herkenning. Daarom publiceer ik hem hier ook als blog.

Na een rommelig nachtje kom ik vanochtend in mijn praktijk in Veghel, loop door de mails en val stil bij die van een coachee die net haar eerste traject heeft afgerond.
Ze schrijft: "Zoals afgesproken stuur ik je hierbij mijn feedbackformulier. Ik kan hier kort en krachtig over zijn: zonder jou had ik niet gestaan waar ik nu sta en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor." 
Daarbij een heel compleet ingevuld formulier (ze wilde er graag thuis even rustig voor gaan zitten) met uitsluitend topscores en uitgebreide toelichting hoe ze het ervaren had.

Ik viel even stil en ben eerst maar eens koffie gaan zetten.
🙏🎯
Die was raak.

Ik realiseer me steeds vaker dat ik deze lijn door wil zetten. Volgend jaar kan ik weer een coach-niveau hoger certificeren. De methodieken en trainingen die ik nu in mijn palet heb blijken een mooi geheel vormen en flexibel toepasbaar te zijn. Mijn zelf gebouwde trainingen maken steeds meer mensen blij. Ik ben eigenlijk niet zo van 'zie mij eens', maar toch. Ik ben er trots op.

Ik ga zo meteen met opgeheven hoofd op pad naar een nieuwe klant. De zon gaat vandaag vast ook schijnen.

Fijne dag allemaal!
Geniet van al het goede wat er al is. Ga er voor.
Wil je jouw verhaal eens kwijt? Mail me dan voor een afspraak info@rootonde.nl 
#rootondeweetdeweg #persoonlijkpassendleiderschap