images

20 apr 2021

van projectlijder naar projectleider

Ja, dat verschil tussen die ‘lange ij’ en ‘korte ei’ is wezenlijk. Taaltechnisch verandert de klank niet, inhoudelijk verandert het gevoel en de betekenis absoluut WEL! Het gevoel van die ‘lange ij’ wil je niet (meer) ervaren. Maar HOE dan?

Vraag je je dat af?
Ik heb recent al eens laten vallen dat ik bezig ben met de voorbereidingen voor een nieuw hybride traject. Een deel wordt dus live en een deel gaan we online doen. Ik heb het toen nog niet gezegd maar dat traject gaat dus over leiderschap! PPL oftewel Persoonlijk Passend Leiderschap. Want leiderschap wat niet bij je past gaat niet werken.

Worstel jij als technisch professional met de invulling van LEIDERSCHAP?
✔ Herken jij je eigen worsteling; in werk, privé of beiden?
🤦‍♂‍ Zie je het af en toe niet helemaal zitten?
🙈 Lig je er misschien wel eens wakker van?
🙊 Valt het niet mee om dat bespreekbaar te maken?
💣 Denk je wel eens: ‘is dit het nou’?
✔ Vind je je werk wel leuk maar ook een belasting?
🎯 Raakt dit je?
🙊 Zou je het graag bespreekbaar maken?
🙏 Zou je graag ontdekken en leren hoe het voor jou wel kan zijn?
🧭 Wil je de juiste richting weer vinden?

Weet dan dat het prima mogelijk is om daar verandering in te brengen.
En dat zeg ik vanuit mijn eigen jarenlange ervaring in projectleiderschap, als leidinggevende aan projectleiders en als trainer-coach. Misschien is dit wel mijn allergrootste USP: ik ken beide werelden uit ervaring. 
Ik heb het 'aan den lijve' ervaren zonder de hulp te krijgen die jij nu kunt krijgen. De stap die ik in 2013 heb genomen om als zelfstandige verder te gaan heeft daar mee te maken. De drive om anderen hierin te ondersteunen. Ik gun het jou als professional en ben daarin ook opgeleid, want net zoals bij jullie staat bij mij kwaliteit hoog in het vaandel.

Binnenkort ga ik starten met het inschrijven van ‘koplopers’.
Mensen die in de eerste groep van dit nieuwe traject deelnemen. Zij die het lef hebben om er op basis van vertrouwen in te stappen. Die de kopgroep willen zijn om dit samen te ontdekken en uit te dragen. Die daarbij het voordeel krijgen van …… (ssstt). Die dus bij de eerste 10 gaan behoren!

Ben jij zo iemand? Of ken jij zo iemand?
Laat dan nu al van je horen.
#rootondeweetdeweg #persoonlijkleiderschap
info@rootonde.nl