images

30 jan 2019

Wat inspireert jou

"Kies eens twee foto's uit deze stapel om te laten zien wat jou aanspreekt en wat voor jou als metafoor geldt voor je werk en je drive.

Die vraag kwam onlangs op tafel in onze groep van The New Builders. Een mooi netwerk; samen onderweg naar een meer wendbare en menswaardige bouwsector.

Ik koos onderstaande 2 foto's
terwijl er een grote verscheidend aan mogelijkheden op tafel lag. Waarom?

Omdat de linker voor mij staat voor het bereiken van een niveau wat bij mij past. Op dit soort plekjes kom je alleen te staan als je er de nodige inspanningen voor wilt leveren, de drive hebt om door te gaan, te geloven in jezelf en fysiek plus mentaal op orde bent. Om dan op dat punt te kunnen genieten van de ruimte, het uitzicht en de kracht van de natuur.

De rechter foto staat voor mij voor de samenkomst van talent, vaardigheden, gedrag en lef in een specialisme wat helemaal bij je past. Zorg dat je goed bent in wat je doet en laat het andere aan anderen over. En ga dan met die kwaliteiten op zoek naar wat er nog meer in zit; wees niet bang om te vallen. Ontdek hoe je er nog meer plezier aan kunt beleven, door buiten de lijntjes te gaan kleuren. Durf jij ook zo te leven?