Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 0411 - 633 115 logo

coaching & inspiratie

Iedereen loopt weleens tegen een situatie aan waarbij je iemand in vertrouwen wilt nemen; wilt sparren. Wat wil ik bereiken en hoe kan ik mezelf daarin ontwikkelen? En hoe kunnen we als team nog beter samenwerken? Vragen die in het werkveld vaak voorkomen en waar je niet direct antwoord op hebt. Dat is logisch, maar toch zijn ze er. Zou het niet veel beter zijn als we die vragen met beide handen aanpakken en oplossen? De kwaliteit van je leven en werk wordt beter, je behaalt betere resultaten en je gaat met meer plezier naar je werk. Een coach kan je daarbij helpen.

Ervaren coach
Rootonde biedt coachingtrajecten voor zowel individuele professionals als teams. De coachingstrajecten worden hoofdzakelijk gegeven door eigenaar Ton de Rooij. Vanuit zijn technische achtergrond aangevuld met onder meer NLP, Omdenken, mBraining, Certified Coach en Systemisch Werk beschikt Ton over een hele brede 

toolbox aan coachingtechnieken. Integriteit, authenticiteit, openheid, positiviteit, overzicht en goed kunnen luisteren zijn daarbij mooie aanvullende persoonlijkheidskenmerken. Daarbij wordt een flinke dosis gedrevenheid, gepaste rust en vertrouwen ingebracht. Met al deze ingrediënten biedt Rootonde je de juiste begeleiding zodat jij de juiste weg in kunt slaan. Samen komen we verder!

Coaching is altijd maatwerk
Geen situatie of vraag is hetzelfde en we hebben dan ook geen standaard programma. We kijken wat nodig en effectief kan zijn om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Het komt weleens voor dat blijkt dat een andere coach uit ons netwerk je beter kan helpen; ook die optie kunnen we dan inzetten. Samen kijken we  op welke manier we jouw vraagstukken het beste kunnen aanpakken. Wij navigeren, jij blijft aan het stuur.

images

Werken is als een sport. Topsport! Iedereen wil plezier in zijn werk hebben en goed werk afleveren. Maar hoe vaak heb jij het gevoel dat je daarbij in een flow komt? Zorg dat je weg blijft van een burn-out of bore-out. Als Certified Professional Coach kan ik je daarin verder brengen.

Lees meer
images

Hoe fijn is het als je gewoon eens tegen iemand aan kunt praten, kunt sparren, je ideeën op tafel kunt leggen en dan weer vol inspiratie verder kunt? Een inspiratiesessie bij Rootonde kan jou net die boost geven.

Lees meer
images

mBIT coaching is een vrij nieuwe wetenschappelijk onderbouwde methode van coaching. Leer wat je echt wilt en kunt, wat er diep van binnen allemaal voor moois is en wat er werkelijk toe doet.

Lees meer
images

Al eens overwogen om een teamcoach in te schakelen? In de sport is dat standaard, maar in het bedrijfsleven lijkt het alsof we zonder kunnen. Een teamcoach legt de focus op interactie en communiceren. Je creëert meer begrip en meer respect voor elkaars activiteiten en (on)mogelijkheden.

Lees meer