Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

Over Ton de Rooij

Welkom bij een Brabander die in de techniek is opgegroeid, graag met mensen werkt en daar zijn specialisme van gemaakt heeft.

Ik geloof erin dat mensen die beter in hun vel zitten ook beter gaan presteren; in die volgorde. En dat zeker 85% van de professionals 's-morgens uit hun bed komt om er echt iets moois te maken. Ik ben gedreven in het gidsen van anderen in een preventieve aanpak voor hun persoonlijke ‘uitdagingen’ En coach/train graag ervaringsgericht.  

Wil jij, voor jezelf en/of je medewerkers, tijdig ondersteuning als je merkt dat ‘het niet lekker loopt’ en bang bent dat het de verkeerde kant op zal gaan? Lees dan verder. Ik ben een gecertificeerd trainer-coach met een pragmatisch nuchtere aanpak. Weet dat ik geen burn-out-coach ben, behandelaar of therapeut.

LEVEN EN WERKEN IS TOPSPORT!   DUS WEES BENIEUWD HOE JE HET BESTE UIT JEZELF KUNT HALEN EN DAAR BIJ GENIET.

Omdat ik jarenlang in de techniek hebt gewerkt komen nog veel klanten uit technische bedrijven en organisaties. Maar ook andere branches die van aanpakken houden hebben mij ontdekt. Door een tijdige aanpak hebben ze niet alleen beter presterende tevreden mensen, ze besparen ook enorm op uitvalkosten! (lees dus 2x ‘winst’). Mijn klanten investeren dus graag in hun mensen.

Deelnemers aan mijn trajecten zijn mannen en vrouwen, van ca. 30 tot 55 jaar, met de drive om goed te presteren en daar tijdelijk hulp bij willen van een expert. De trajecten kunnen 1-op-1 zijn of in een groep of combinaties daarvan. Juist dat laatste is in opmars en erg sterk. Trajecten zijn nooit helemaal ‘standaard’, het is de mix uit mijn toolbox die werkt. Ik zie vaak het thema 'Leiderschap' terug in de uitdagingen; mijn specialisme. Lees ook mijn blog hierover met diverse invalshoeken.

M-O-T-O-R is symbolisch voor mij, zowel als hobby, als acroniem voor mijn Big Five For Life als voor mijn fysiek en vitaliteit. Altijd in voor een uitdaging of event. Actief met tennis, fittness, muziek, honden en verbinden. Vaak wandelend, hikend of op de motor onderweg. En samen is het leven leuker. 

images


MAAR WAAROM ZOU JE DAN JUIST MET MIJ WILLEN WERKEN? 
Van de vele coaches in NL zijn er bijna geen die zelf een achtergrond hebben in de techniek i.c.m. coach-kwaliteiten. Bovendien ben ik door NOBCO geaccrediteerd tot het niveau van EIA-practitioner coach. Ik loop er niet zo mee te koop maar behoor daardoor tot de top 10% van de NOBCO (nederlandse orde van Beroepscoaches).

Ik heb 28 jaar in bouwbedrijven gewerkt, van Werkvoorbereider tot Hoofd Productie, leidinggevend, met veel ervaring in sterk uiteenlopende teams en risico’s. Ik vind het een uitdaging om het beste uit iedereen te halen op een zodanige manier dat het leuk blijft. Daarom ben ik in 2013 mijn bedrijf begonnen. In 2016 is Rootonde daar uit voortgekomen; een specialisatie in coaching, training en opstellingen.

Naast mijn enorme parate toolbox aan kennis, expertise, methodieken breng ik veel (levens)ervaring mee. En bovenal positiviteit, rust, vertrouwen, sterke intuïtie en goede energie. We zoeken samen de ‘uitdaging’ op en gaan die ook aan. Niet altijd leuk, wel effectief.

Ik heb een duidelijke voorkeur voor preventief boven curatief, want waarom zou je het eerst fout laten gaan? Zoals HR-adviseur Ellis het verwoord in een review op mijn website: "dit is precies wat onze medewerker nodig had .. het resultaat was de kosten meer dan waard... Ton verstaat zijn vak"

WEES WELKOM OM TE BELLEN, MAILEN, ZOOMEN OF VOOR KOFFIE
Klik daarvoor meteen door naar de contactpagina