Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

Over Ton de Rooij

Als coach, trainer en inspirator stimuleert en helpt Ton je de beste weg te vinden. De weg om jouw doelen te bereiken en daarbij een leuk leven te leiden. Vanuit zijn coachend leiderschap in de bouwsector stimuleert hij jou, je team of organisatie met een fikse dosis kennis, ervaring, rust en humor. Hij is je rots in de branding.

Centraal in zijn coachingspraktijk staat dat Ton een integrale aanpak hanteert en maatwerk biedt. Steevast één methode hanteren is niet de oplossing om de weg te vinden. De 'rotonde' kent altijd meerdere nieuwe afslagen. Ton helpt jou dan ook niet alleen om 'kaart te lezen', hij leert je zelf de weg te vinden. Het is juist de combinatie van verschillende tools en technieken die je écht verder helpen om tot blijvende verandering te komen.

images

Rootonde is in 2016 ontstaan vanuit Bureau R2O en staat symbool voor nieuwe wegen en blijvend resultaat. Ton zet zich vanuit deze symboliek in om richting te geven aan persoonlijke groei en samenwerking.   #rootondeweetdeweg

“Wie goed in zijn vel zit, presteert beter." Maar doe dat dan wel in die volgorde! Werk aan je geluk vanuit persoonlijke ontwikkeling. Werk vanuit geluk, een goed leven aan je prestaties.