Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

Over Ton de Rooij

Welkom bij een Brabander die in de techniek is opgegroeid, graag met mensen werkt en daar zijn specialisme van gemaakt heeft. Ik geloof erin dat mensen die beter in hun vel zitten ook beter gaan presteren; in die volgorde. Ben gedreven in het gidsen van anderen in een preventieve aanpak voor hun persoonlijke ‘uitdagingen’.

Wil jij, voor jezelf en/of je medewerkers, tijdig ondersteuning als je merkt dat ‘het niet lekker loopt’ en bang bent dat het de verkeerde kant op kan gaan? Lees dan verder. Ik ben een gecertificeerd trainer-coach met een pragmatisch nuchtere aanpak. Weet dat ik geen burn-out-coach ben of therapeut.

LEVEN EN WERKEN IS TOPSPORT! MET PLEZIER KIJKEN OF JE HET BESTE UIT JEZELF KUNT HALEN EN DAAR VAN GENIETEN

Omdat ik jarenlang in de techniek hebt gewerkt komen nog veel klanten uit technische bedrijven en organisaties. Door een tijdige aanpak hebben ze niet alleen beter presterende tevreden mensen, ze besparen ook enorm op uitvalkosten! (lees dus 2x ‘winst’). Mijn klanten investeren graag in hun mensen.

Deelnemers aan mijn trajecten zijn mannen en vrouwen, van ca. 30 tot 55 jaar, met de drive om echt goed te presteren en die daar tijdelijk hulp bij willen van een expert. De trajecten kunnen 1-op-1 zijn of training in een groep of combinaties daarvan. Juist dat laatste is in opmars. Trajecten zijn nooit ‘standaard’. Het is de mix uit mijn toolbox die werkt. Ik zie vaak het thema Leiderschap terug in de uitdagingen. Lees ook mijn blog hierover.

M-O-T-O-R is symbolisch voor mij, zowel als hobby, als acroniem voor mijn Big Five For Life als voor mijn fysiek en vitaliteit. In voor een uitdaging of event. Actief met tennis, fittness, muziek, honden en verbinden. Vaak wandelend, hikend of op de motor onderweg. En samen is het leven leuker. 

images


MAAR WAAROM ZOU JE DAN JUIST MET MIJ WILLEN WERKEN? 

Van de vele coaches in NL zijn er bijna geen die zelf een achtergrond hebben in de techniek i.c.m. coach-kwaliteiten.

Ik heb 28 jaar in bouwbedrijven gewerkt, van Werkvoorbereider tot Hoofd Productie, leidinggevend, met veel ervaring in sterk uiteenlopende teams en risico’s. Ik vind het een uitdaging om het beste uit iedereen te halen op een zodanige manier dat het leuk blijft. Daarom ben ik in 2013 mijn bedrijf begonnen. In 2016 is Rootonde daar uit voortgekomen; een specialisatie in

Naast mijn enorme parate toolbox aan kennis, expertise, methodieken breng ik veel (levens)ervaring mee. En bovenal positiviteit, rust, vertrouwen, sterke intuïtie en goede energie. We zoeken samen de ‘uitdaging’ op en gaan die ook aan. Niet altijd leuk, wel effectief.

Ik heb een duidelijke voorkeur voor preventief boven curatief, want waarom zou je het eerst fout laten gaan? Zoals HR-adviseur Ellis het verwoord in een review op mijn website: "dit is precies wat onze medewerker nodig had .. het resultaat was de kosten meer dan waard... Ton verstaat zijn vak"

WEES WELKOM OM TE BELLEN, MAILEN, ZOOMEN OF VOOR KOFFIE

Klik daarvoor meteen door naar de contactpagina