Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel & Liempde 06 23 57 10 10 logo

Over Ton de Rooij

Ton de Rooij is de eigenaar, tevens trainer-coach-inspirator van Rootonde. Hij stimuleert en helpt je de beste weg te vinden voor jouw wensen en uitdagingen. Daarbij je ´troubles´achter je te laten en een leuk leven te gaan leiden. Vanuit zijn coachend leiderschap in de bouwsector neemt hij jou, je team of organisatie mee  op een route vol met kennis, ervaring, rust en humor. Hij is de rots in de branding die je verder brengt. En zet je daarbij vooral in de DOE-modus.

Centraal in zijn praktijk staat dat Ton een integrale aanpak hanteert en maatwerk biedt. Steevast één methode hanteren is niet de oplossing om de weg te vinden volgens Ton. De 'rootonde' kent altijd meerdere nieuwe afslagen. Hij helpt je dan ook niet alleen om 'kaart te lezen', hij leert je voortaan zelf de weg te vinden. Het is juist de combinatie van verschillende tools en technieken die je écht verder helpen om tot blijvende verandering te komen.

Ton zijn leven is ook getekend door ´wat er allemaal op zijn pad kwam´. En juist daarin heeft hij de kracht en wijsheid gevonden om er het beste uit halen.
Positief, toekomstgericht, vitaal en met een groot vertrouwen.
Kennis maken? Bel of mail dan met Ton


images


Rootonde is in 2016 ontstaan vanuit Ton's bedrijf Bureau R2O en staat symbool voor nieuwe wegen en blijvend resultaat. Ton zet zich vanuit deze symboliek in om richting te geven aan persoonlijke groei en samenwerking.   #rootondeweetdeweg

“Wie goed in zijn vel zit, presteert beter." Maar doe dat dan wel in die volgorde!
Dat is waar Ton in gelooft. Klinkt logisch misschien maar de praktijk is vaak anders. Werk aan je geluk vanuit motivatie in persoonlijke ontwikkeling. En werk vanuit geluk aan een goed leven met mooie prestaties.

M-O-T-O-R is symbolisch voor Ton, zowel als hobby, als acroniem voor zijn Big Five For Life als voor het zijn fysiek. In voor een uitdaging of event. Actief met tennis, fittness, muziek, honden en verbinden. Vaak wandelend, hikend of op de motor onderweg. En samen is het leven leuker.

Ik wil Ton mijn vragen stellen