Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

Waarom Rootonde kiezen

PRAGMATISCHE EN PASSENDE AANPAK
Omdat coachen en trainen heel pragmatisch is bij Rootonde. De basis is uiteraard de kennis, maar je werkt vooral vanuit de praktische toepassing. Leren vanuit de positie waarin jij je bevindt; to-the-point en leuk. Gewoon omdat dat het beste werkt!
Trainingen worden continu verbeterd vanuit nieuwe ervaringen. Maatwerk is de standaard; niets is voor iedereen hetzelfde of voor elke wens toepasbaar.

WERKEN VANUIT EIGEN ERVARING 
Ik (Ton) ben zelf het levende bewijs van een effectieve en andere aanpak. Na 28 jaar in het (technische) bedrijfsleven, ben ik gaan doen wat ik echt graag doe: vanuit vakmanschap anderen helpen verder te komen in hun ontwikkeling en leiderschap.
Vanuit rust, eerlijkheid en vertrouwen. Anderen noemen het vaak 'lay-back'.
Met de menselijke maat als kern gecombineerd met goed presteren.
Ik heb zelf het ROTS-model ontwikkeld en gebruik mijn ervaring om jou te helpen.

ACTIEF LEREN EN BLIJVEN LEREN
Omdat bij Rootonde het coachen en trainen heel interactief is. Niet de 'luister-les' en stilzitten, maar actief aan de slag. ‘Doen’ zorgt ervoor dat je het zelf ervaart en nieuwe informatie toe leert te passen. In een veilige en prettige omgeving, met rust en ruimte voor iedereen.
Ik geloof in EEN LEVEN LANG LEREN, breng dat zelf in de praktijk en neemt jou graag daarin mee. Vitaal oud worden kun je ZELF beïnvloeden. 😊

images