Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

EXPERIENCE ONLINE

WAT IS DE EXPERIENCE?

De Experience van Rootonde is een gaaf online trainingsprogramma waarin jij de belangrijke pijlers van je leven (weer) ontdekt. Een kennismaking met Big Five for Life. Je volgt de Experience vanaf je eigen desktop, laptop of tablet. Net wat voor jou het handigst is. 5 weken lang ontvang je elke week een nieuwe 'etappe' per mail. 

Dat iedereen gelukkig wil zijn is een open deur. Toch gebeurt het vaak genoeg dat de sleur erin sluipt en dat het niet echt goed voelt. Je wordt zeg maar ‘opgeslokt’ door alles wat ‘moet’. En wat je eigenlijk graag wilt schiet erbij in. Aan jezelf ‘toekomen’ lukt vaker niet dan wel. Misschien voel je je moe en lusteloos. En je beseft: eigenlijk wil ik dit zo niet; ik wil het anders…..
Tijd dus voor ‘me-time’. Een korte oppepper van een paar weken die je helemaal in je eigen tijd en tempo online kunt doen.

WAT LEER JE? 

Op basis van 5 weekthema's ga je aan de slag met   
- hoe je de belangrijke momenten leert te zien en die vast kunt houden 
- hoe je beter met je tijd om kunt gaan 
- welke dingen je energie geven en welke energie kosten 
- wat dat betekent voor je werk-privé balans en je 'me=time'
- hoe je kansen leert benutten en bedreigingen aanpakt 
- hoe je de lessen uit de etappes in je leven toe kunt passen 

Hierdoor leer je o.a. stress te verminderen, beter keuzes maken, in jezelf te investeren. Een leuker leven zelf te creëren. Daar krijg je weer energie van! 

Ja, ik wil graag toegang tot die kans >> 

 


 

VOOR WIE IS DIE EXPERIENCE?

Die is eigenlijk voor iedereen die denkt "Ik zou toch eigenlijk iets moeten gaan doen met ..... want anders...... Maar om zomaar naar een coach of training te gaan is wel spannend. Ik wil online beginnen. Kijken of het iets voor mij is". Voor velen dus.

Ben jij iemand die ‘s morgens opstaat en soms denkt: “Is dit het nou, eigenlijk word ik hier niet blij van. Ik ben toe aan verandering. Maar hoe dan? En met wat en met wie?" Wil je de regie weer nemen en weg van die sleur. Doen waar je blij van wordt en energie van krijgt? Start dan met deze Experience.

In de huidige snelle wereld zijn we soms bang om iets te missen waardoor we niet meer aan de mooie kleine dingen toekomen. Ook gedachten als "wat gaat de tijd toch snel" of "had ik maar beter....." komen langs? Dan zal de Experience een hele concrete mogelijkheid zijn om weer de afslag te nemen in de goede richting. Noem het 'een betere afslag op jouw levens-Rootonde'.

*Deze online training van Rootonde is gebaseerd op de Big Five for Life methode. Een wereldwijde krachtige methode die snel en effectief kan helpen weer sterker in het leven te staan. 

images

 


 

WAT LEVERT HET OP?

De Experience levert jou in 5 weken tijd:
- je focus weer terug op wat belangrijk is
- beter inzicht in omgaan met kansen en uitdagingen in je leven 
- herkenning en genieten van mooie momenten in je leven
- inzicht in jouw waarden en je anti-waarden en een plan om er mee om te gaan
- een scherper zicht en tips voor betere tijdsbesteding
- handvatten om dagelijks te kunnen gebruiken bij wat je ook maar doet
- voldoening in wat er al is en wat je kunt gaan doen

Direct resutaat als je bereid bent er mee aan de slag te gaan. Ga mee op pad! 
Ervaar hoe het is om vanuit het gedachtegoed van John Strelecky aan de slag te gaan.

Vanaf elke willekeurige plek waar jij online kunt zijn. Wanneer je maar wilt.
Na betaling krijg je meteen toegang tot 'etappe 1'. 

WAT KOST DIE EXPERIENCE?

Eigenlijk bijna niets als je naar de inhoud kijkt: slechts € 97,= 
Dat is voor een traject van 5 weken dus maar een paar euro per dag! 

Ik weet dat een aantal mensen het in deze Corona-tijd financieel zwaar hebben. Geldt dat ook voor jou? Stuur me dan een mail via info@rootonde.nl met in de aanhef 'Corona-regeling op de Experience' dan kijk ik wat ik kan doen voor je.
Want het zou echt zonde zijn als je niet mee kunt doen. Elkaar helpen in deze tijd is ook belangrijk.

Dus gun jezelf dit cadeau, je hebt er écht plezier van voor de rest van je leven. 

Ja, ik wil graag toegang tot die kans >>

 En weggeven kan natuurlijk ook: vraag daarvoor bij mij een cadeaubon aan via hetzelfde mailadres.

 


 

 EEN GREEP UIT DE REVIEWS

 - "Een waardevolle training die je kunt volgen in je eigen tijd. Het zet je echt aan het denken."  

- "Veel inzichten gekregen in mezelf. Nu er mee aan de slag en genieten!"

images

 

- "Iedere etappe heeft zijn eigen waarde. Museummomentjes maken me dankbaar. Tijd is erg nuttig voor focus. Waarden word ik blij van. Kansen helpen me verder en ik laat me minder tegenhouden. Reden van bestaan was lastiger, maar denk dat ik die nu heb. Op naar het Life Safari traject!"

- "Fijn dat Ton goede video's meestuurt elke week en dat hij goed bereikbaar is voor vragen. Gaf mij het gevoel dat ik ruggensteun had"

"Goed en logisch opgezet. Praktisch handboek en mooie werkboeken. Mij helpt dat. De oefeningen zijn laagdrempelig en je hebt er echt iets aan" 

"Ik weet weer wanneer het 'IK-TIJD' is. Realiseerde me dat ik veel jaren alleen voor anderen bezig ben geweest. Dat was oké maar nu mag IK weer".

- "Het heeft me handvatten gegeven om ook daadwerkelijk keuzes te maken. Dat vond ik eerder best lastig. Een aanbeveling waard!"

- Als je last hebt van de dagelijkse sleur dan is dit een Eye-opener. Blij dat ik hem gedaan heb. En ik ga ook zeker het Life Safari traject volgen bij Ton"