Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

INSPIRATIEWORKSHOP

KOM PROEVEN

Interesse in Big Five for Life maar je twijfelt nog of de Life Safari iets voor jou is? Kom dan eerst een avondje 'proeven'. Ik verzorg online elke maand een of meerdere inspiratie-workshops van ca. 1,5 - 2uur.  En af en toe geef ik die ook live in de regio Den Bosch - Eindhoven. 

Je maakt die avond kennis met het ontstaan, de achtergronden en de inhoud van deze bijzondere methodiek. Die ook jou 100% gegarandeerd je Big Five for Life laat ontdekken.
Maak zo'n avond ook kennis met de boeken van John Strelecky, de grondlegger van Big Five for Life. Inmiddels zijn 5 van zijn wereldwijde bestsellers in het Nederlands vertaald.   

De 'proeverij' heb ik zodanig ingericht dat het voor niemand een drempel vormt, want je mag achteraf bepalen wat het jou waard was. Dus kom vooral meedoen om het te ervaren.

De eerstvolgende kansen om mee te doen zijn:
- ONLINE op dinsdagavond 9 maart 
- ONLINE op woensdagavond 7 april
- LIVE: vooralsnog geen data gepland

Aanmelden kan via info@rootonde.nl

Want stel je nou eens voor dat je 'aan het einde van de rit' spijt zou hebben van iets wat je graag wilde en NIET gedaan hebt. Een onderzoek door een Australisch stervensbegeleidster laat zien dat de volledige 'spijt-top-5' juist bestaat uit 'NIET-gedaan' onderwerpen. Dat laat jij jezelf vast niet gebeuren...

 

Bevrijdt wat al in je zit, waarvan je misschien vergeten bent dat het zo belangrijk voor je is. En ga leven naar jouw Big Five. 

  

images