Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

LIFE SAFARI TRAJECT

ONTDEKKEN WAT JE ÉCHT WILT IN DIT LEVEN? 
Er wringt iets. Je kunt je 'draai' niet vinden. Heb je last van (keuze)stress. Ben je bang voor een brun-out? Je wilt veranderen maar het lukt niet echt. Weet dat je niet de enige bent die denkt of voelt:
♦ "Ik heb de drang om iets anders te gaan doen, niet meer zozeer wat anderen van mij verlangen"
♦ "Ik verlang naar ‘de dingen die ik altijd nog een keer zou willen doen’, maar de tijd tikt weg"
♦ "Mijn ratio lijkt alles te bepalen voor me; ik heb moeite om mijn gevoel te volgen"
♦ "Ik wil meer tijd maken voor de mensen om me heen die er echt toe doen" 
♦ "Ik gun mezelf gewoon meer geluk in mijn leven maar wat kan ik daar mee?"
♦ "Ik heb de behoefte om meer te genieten van het leven, maar ik weet niet waar ik moet beginnen"
♦ "Ik kan de goede balans tussen werk en privé niet vinden"
♦ "Ik wil er zelf (weer) toe doen, zinvol zijn, een bijdrage leveren. Ik mis iets"
Nu je je dat realiseert; wat ga je doen? Je bent maar 1 keer hier.....

EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST
Wees eens eerlijk: is het niet de hoogste tijd om energie en tijd aan jezelf te gaan besteden? Want je weet: als je vandaag niets verandert, dan zal morgen hetzelfde zijn als vandaag. En overmorgen, en.....

Stel je eens voor hoe je je leven zou kunnen leiden als je niet meer bang bent voor wat anderen ervan vinden. Dat je niks verliest als je het anders gaat doen. Dat je weet wat je wilt, waar jij je energie in wilt steken. Dat je de beste keuzes maakt. Zonder het gevoel dat mensen om je heen er een mening over zullen hebben. Of dat je hen zelfs kwijt zou kunnen raken. Of dat je de (on)zekerheid van een baan en inkomsten verliest?

Angst is een groot obstakel in vele levens. Maar stel je eens voor hoe jouw leven eruit zou zien als je je niet druk hoeft te maken om de mening van anderen. Hoe zou dat zijn? Geeft dat een gevoel van vrijheid? Geluk? De energie om weer 'volle bak' aan de slag te gaan? Ja, natuurlijk!

 


 

images

VOOR ALLE MOMENTEN DIE NOG IN JE LEVEN KOMEN
Jij kunt dit ook! Echt! Ik weet het zeker. Ruim je hindernissen op en laat meningen los. Je hebt het volste recht om jouw leven te gaan leiden. Hoe mooi is het om niet te dromen maar te doen? Geen leven is zonder voor- en tegenspoed, daar hoort er bij, maar kies je eigen route. Ga het aan vanuit jouw Big Five for Life en ervaar het gevoel en de energie die daar bij hoort. Elke dag weer genieten is zo belangrijk. 

Ontdek daarom tijdens de Discovery Workshop in 2 dagen waar jouw leven écht om draait. Welke levensdoelen jouw top 5 vormen, vanuit je hart. Waar jij gelukkig van wordt, wat je 'gedoe', tijd en geld bespaart. Om daarna je Life Safari tot 90 dagen via E-learning te vervolgen om jouw Big Five goed in te passen in je leven.

Het programma van Big Five for Life is ruim 15 jaar geleden ontwikkeld door de Amerikaan John Strelecky en wordt wereldwijd toegepast. Tienduidenden mensen hebben al ervaren hoe sterk het is om echt je persoonlijke top vijf van je levensdoelen te ontdekken en daar ook naar te leven. Het werkt echt en ik geef je de garantie dat jij de jouwe ook ontdekt!

Over minder dan een half jaar ben je jezelf zo ontzettend dankbaar voor dit besluit! Je geeft jezelf een bijzonder  geschenk waar je de rest van je leven plezier van hebt. Het wordt vanzelfsprekend 'eigen', net zoals tanden poetsen en fietsen. 

 


 

WAT ANDEREN ERVAREN HEBBEN 
"Wat een eye opener! Ik dacht dat ik het al wist, maar dat was dus niet zo. In twee dagen had ik helder wat voor mij écht belangrijk is, waar ik blij en gelukkig van word. Wat ik al die jaren 'geparkeerd' heb. Ik ervaar nu al dat ik makkelijker keuzes maak en me minder bekommer om wat anderen daarvan vinden. Ik krijg er regelmatig kippenvel van. En thuis vinden ze me ook weer veel gezelliger. Fijn!"

"Tijd voor mezelf. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om mee te doen bij Ton. Het was echt hoog tijd om energie te stoppen in wat ik écht wil in mijn leven! Ik was mezelf een beetje voorbij gelopen. Toen het Life Safari programma van Big Five for Life langs kwam was dat geen toeval. Ik heb het gevoel dat ik er weer toe doe. Door weer naar mijn gevoel te leren luisteren en dat te volgen. Ik weet dat ik het weer kan. Zo fijn!"

Ik weet helaas wat een burn-out is. Ik ben maar door blijven gaan, alsof er niks aan de hand was. En toen kwam die man met de hamer langs. Die grote stoere vent was helemaal uitgeteld. Het was op. Ik heb nu geleerd dat ik mezelf vergeten was. Heb weer ontdekt wat er toe doet in mijn leven. Ik heb mijn top 5 ontdekt. Spijt is niet het goede woord maar ik had er wel eerder mee moeten beginnen. Ik heb mijn leven weer terug. Geniet weer met mijn vrouw en kinderen. En ook van mijn werk. Ik heb er weer zin in!"

"Ik vond het heel bijzonder. Dacht altijd dat ik niet zo'n gevoelsmens was maar dat valt best mee blijkbaar. Ik durf weer over de toekomst na  te denken. Ik ga wat plannen uit de 'ijskast' halen, te beginnen met een reis naar Nieuw-Zeeland komende winter. En ik ga weer gitaar spelen. Dankjewel!"

OMDAT WE HET 10 JARIG BESTAAN VIERDEN
Hoera! Big Five for Life Nederland bestond 10 jaar in 2020. Daarom is de prijs verlaagd en in 2021 laten we dat nog heel even zo!
Je krijgt de complete Life Safari tijdelijk nog voor maar 795 euro!  
Let op: deze prijs geldt nog slechts tijdelijk!!!!! En VOL=VOL.
Wacht niet te lang met aanmelden als je zeker wilt zijn van je plekje.

Deze 90-daagse training voor volwassenen start met een 2-daagse 'Discovery' workshop en wordt online vervolgd wat je helpt meteen in de praktijk jouw Big Five te gaan leven. En we geven 100% garantie dat je jouw Big Five for Life ontdekt!

De eerstvolgende edities starten:
- ONLINE op vrijdag / zaterdag 26 en 27 februari
-
LIVE op woensdag / zaterdag 24 en 27 maart
(Live is op een locatie in de regio Den Bosch - Eindhoven)
MELD JE AAN via: info@rootonde.nl 

NU ook mogelijk: 1-op-1 edities en groepsedities vraag naar de mogelijkheden.

Download alvast het E-book onderaan deze pagina.
En wist je:
- dat veel werkgevers deze training volledig betalen voor hun medewerkers
- dat je anders privé in je belastingangifte als aftrekpost nog (2021) mee mag nemen onder studiekosten
- dat de kosten helemaal niet opwegen tegen de baten;
voor minder dan 'een weekendje weg' gun je jezelf een andere toekomst 

 

 


 

MISSIE EN VISIE ONTDEKKEN IN EEN GROEP OF TEAM  
Er is ook een editie voor groepen of teams. Of voor een organisatie, omdat het belangrijk is dat je onderscheidend bent, duidelijke focus hebt en klaar bent voor de toekomst.
Veel ondernemers / managers zijn zoekende hierin. Wat is de juiste richting? "Ik heb niet meer zoveel werkplezier als vroeger, mis een duidelijke richting en inspiratie".

Wil je dit veranderen?
Met het Business Programma van Big Five for Life ontdek je in 2 dagen wat de missie en belangrijkste doelen van jouw bedrijf zijn. Een missie met doelen die je onderscheidend maken en passen bij je persoonlijke missie. Klaar voor de toekomst.
En 100% garantie dat het gaat lukken. Of je het proces nu alleen gaat doen als eigenaar, of met het complete managementsteam dat maakt niet uit.

Het begint bij jezelf. Succes!

  “HET LEVEN IS EEN FEEST, 
                                  MAAR JE MOET ZELF DE SLINGERS MAKEN EN OPHANGEN”

images

Tien tips om het leven van je dromen te leiden

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!