Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

LIFE SAFARI TRAJECT

OP ZOEK NAAR JE PERSOONLIJKE BIG FIVE; ONTDEKKEN WAT JE ÉCHT WILT
Herken je dat? Je leven lijkt een sleur. Je hebt last van keuzestress. Je wilt veranderen maar het lukt niet echt. Het wringt. Weet dan dat je niet de enige bent die denkt of voelt:
♦ "Ik heb de drang om iets anders te gaan doen, niet meer zozeer wat anderen van mij verlangen"
♦ "Het lijkt of ik 'alles' heb, toch voelt het alsof er iets mist in mijn leven."
♦ "Ik verlang naar ‘de dingen die ik altijd nog een keer zou willen doen’, maar de tijd tikt weg"
♦ "Ik heb regelmatig de behoefte om meer te genieten van het leven, maar ik weet niet waar ik moet beginnen"
♦ "Ik wil eigenlijk liefst minder hard werken en tijd hebben voor andere dingen"
♦ "Ik wil meer tijd maken voor de mensen om me heen die er echt toe doen" 
♦ "Ik wil er zelf (weer) toe doen, zinvol zijn, een bijdrage leveren. Ik mis iets"
♦ "Ik gun mezelf gewoon meer geluk in mijn leven maar wat kan ik daar mee?"

Het wordt hoog tijd om voor jezelf op onderzoek uit te gaan! Leef! 

WAT ANDEREN ERVAREN HEBBEN 
"Wow; een eye opener! Binnen twee dagen had ik helder wat voor mij écht belangrijk is en waar ik gelukkig van word. En nu ik dat weet, maak ik gemakkelijker keuzes en voel ik mij gelukkiger dan ooit! Je wordt bewuster van de mooie dingen en beleeft ze ook echt. En zo ontstaan er prachtige momenten die je later nog een kriebel in je buik en een glimlach geven. Dan pas leef je!”

"Het was tijd voor mijzelf. Tijd om energie te stoppen in wat ik echt wil in mijn leven! Ik heb daarom gekozen voor het Life Safari programma van Big Five for Life. Een van de lessen is voor mij geweest, dat ik mezelf meer recht doe. Door naar mijn gevoel te luisteren en dat te volgen"

“Omdat ik meerdere keren in een burn-out verzeild ben geraakt, heb ik veel angst gekend en ben daardoor in een depressie verzeild geraakt. Er is een tijd geweest, nog niet eens zo lang geleden, dat ik überhaupt niet eens wegging met de auto. Te bang, te weinig vertrouwen, in mezelf en in de anderen op de weg. En daar was ik helemaal klaar mee."

 


 

EEN KIJKJE IN DE TOEKOMST
Wees eens eerlijk: is het niet de hoogste tijd om energie en tijd aan jezelf te gaan besteden? Want je weet: als je vandaag niets verandert, dan zal morgen hetzelfde zijn als vandaag. En overmorgen, en.....

Stel je eens voor hoe je je leven zou kunnen leiden als je niet meer bang was voor wat anderen ervan vinden. Dat je niks verliest als je het anders gaat doen. Dat je precies weet wat je wilt, waar jij je energie in wilt steken. Zonder het gevoel dat mensen om je heen er een mening over zullen hebben. Of dat je hen zelfs zou kunnen verliezen. Of dat je de (on)zekerheid van een baan en inkomsten verliest?

Angst kan een groot obstakel in je leven. Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien als je je niet druk hoeft te maken om de mening van anderen. Hoe zou dat zijn? Geeft dat een gevoel van vrijheid? Geluk? De energie om weer 'volle bak' aan de slag te gaan? 

VOOR ALLE MOMENTEN DIE NOG IN JE LEVEN KOMEN
Jij kunt dit ook! Ruim je hindernissen op en laat meningen los. Jij hebt het volste recht om jouw leven te gaan leiden. Als je je dromen anders leert zien komen ze dichterbij. Geen leven is zonder voor- en tegenspoed omdat dat nu eenmaal bij het leven hoort. Ga het aan vanuit jouw Big Five for Life en ervaar de gevoelens en energie die daar bij horen. Elke dag kunnen genieten is belangrijk. 

Ontdek tijdens de Discovery workshop in 2 dagen wat jou beweegt, hoe jij meer tijd overhoudt, doet waar jij gelukkig van wordt en geld bespaart. Vervolg dan je Life Safari tot 90 dagen via E-learning om jouw Big Five for Life (jouw vijf belangrijkste levensdoelen) goed in te passen in jouw leven.

Over een jaar ben je jezelf zo dankbaar voor dit besluit. Je doet jezelf dit prachtige geschenk cadeau waar je de rest van je leven plezier van hebt. Het wordt dan zo vanzelfsprekend 'eigen', net zoals tanden poetsen en fietsen.

 


 

OMDAT WE 10 JAAR BESTAAN
Hoera! Big Five for Life Nederland bestaat 10 jaar! Daarom hebben we de prijzen verlaagd. Je krijgt de complete Life Safari nu tijdelijk voor maar 795 euro!
Let op: deze prijs geldt tijdelijk. En VOL=VOL.
Dus wacht niet te lang met aanmelden als je graag mee wilt doen.

Deze 90 -daagse training voor volwassenen start met een 2-daagse 'Discovery' workshop en wordt online vervolgd wat je helpt meteen in de praktijk jouw Big Five te gaan leven. En we geven 100% garantie dat je jouw Big Five for Life ontdekt!

De eerstvolgende LIVE edities (locatie regio Eindhoven - Den Bosch) starten:
- op vrijdag/zaterdag 11 en 12 december
-
op vrijdag/ zaterdag 22 en 23 januari
-
op vrijdag/zaterdag 26 en 27 februari 

NU ook mogelijk: 1-op-1 edities en groepsedities vraag naar de mogelijkheden.

Meld je aan via info@rootonde.nl  en download alvast het E-book hieronder.

  “HET LEVEN IS EEN FEEST, 
                                  MAAR JE MOET ZELF DE SLINGERS MAKEN EN OPHANGEN”

images

 


 

LET OP: JOUW WORKSHOP KAN VERGOED WORDEN
Big Five for Life™ is CRKBO geregistreerd. Deze workshop is door het CRKBO erkend in het kader van beroepsontwikkeling. Dit betekent dat de opgedane kennis bijdraagt aan het beter functioneren in je huidige of toekomstige beroep en dat je hiermee gemakkelijker de juiste keuzes kunt maken.

Deze training kan vergoed worden, wat betekent dat je (een deel van) de workshop niet zelf hoeft te betalen, maar dat jouw werkgever dat doet. Vanuit bijvoorbeeld een opleidingsbudget of persoonlijk budget. Ook zijn de kosten van jouw eigen bijdrage momenteel (2020) nog fiscaal aftrekbaar.
Voor alle mogelijkheden wat betreft vergoedingen, neem gerust contact met ons op. Vermeld hierin duidelijk jouw situatie, dan kijken wij of je in aanmerking komt voor een vergoedingsregeling.

MISSIE EN VISIE ONTDEKKEN IN EEN GROEP OF TEAM  
Er is ook een editie voor groepen of teams. Of voor een organisatie omdat het belangrijk is dat je onderscheidend bent, duidelijke focus hebt en klaar bent voor de toekomst. Veel ondernemers / managers zijn zoekende hierin. Wat is de juiste richting? "Ik heb niet meer zoveel werkplezier als vroeger, mis een duidelijke richting en inspiratie".

Wil je dit veranderen? Met het Business Programma van Big Five for Life ontdek je in 2 dagen wat de missie en belangrijkste doelen van jouw bedrijf zijn. Een missie met doelen die je onderscheidend maken en passen bij je persoonlijke missie. Klaar voor de toekomst.
En 100% garantie dat het gaat lukken. Of je het proces nu alleen gaat doen als eigenaar, of met het complete managementsteam dat maakt niet uit.

Tien tips om het leven van je dromen te leiden

John Strelecky geeft je gratis tips om het leven van je dromen te leiden!