Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

PPL online 8-stappenplan

Persoonlijk Passend Leiderschap (oftewel de PPL) begint met een online training - ontdek in 8 stappen de route naar jouw authentiek Leiderschap.

Hoe maak je leiderschap persoonlijk zodat het bij jou past? Dat kan gaan over leiding aan jezelf maar ook over leiding aan anderen. In de kern begint leiderschap natuurlijk altijd bij jezelf en door dicht bij jezelf te blijven kun je daar beter mee uit de voeten. Vandaar ook die slogan op de homepage van mijn website.

8 stappen die we in een wekelijks ritme in een vaste kleine groep doorlopen. Een groep mensen die allemaal diezelfde interesse hebben in leiderschap: leren, ontwikkelen en in de praktijk brengen. Ieder voor zich maar ook samen en lerend van elkaar.

Authenticiteit is daarin een kernwoord, omdat ik er in geloof dat als je het niet op ‘jouw manier’ kunt doen dat het niet bestendig is. Waarbij niet een starheid maar juist het meebewegen een belangrijke factor is.

Ik ontdekte dat die training in de markt nog niet bestond. Leiderschap in combinatie met persoonlijk, passend, gegeven door een ervaringsdeskundige, online en kortdurend zonder veel theoretisch leeswerk. Heel praktisch dus, met een mogelijkheid tot een 1-op-1 vervolg.

Persoonlijk Passend
Vanuit de talloze soorten / types leiderschap waar je in boeken en op internet info over vindt, is een mix af te leiden die bij jou past. Je kunt niet altijd en overal dezelfde stijl toepassen! De kunst is om flexibiliteit in stijlen te ontwikkelen, die situationeel in te kunnen zetten en nooit het raakvlak met je persoonlijke waarden daarin los te laten!

Ontdek wie je bent en wat de belangrijkste waarden zijn. Door daar eigenheid in te brengen in een consistente manier maakt dat het heel persoonlijk wordt. 

Dan gaan anderen het herkennen. Dan weten zij waar jij voor staat (juist als het spannend wordt). Dan ‘staat’ er echt iemand, wat helemaal niet hoeft te betekenen dat je een soort van Bokito hoeft te zijn. Er zijn genoeg voorbeelden van grote leiders die dat gedrag niet nodig hebben. Weet jij al waar in bijvoorbeeld een wolvenroedel de leider zich bevind?

images

Wat eerdere deelnemers zeggen over deze training
"...totaal anders dan andere trainingen en daardoor verfrissend..."

"...soms best confronterend en diepgaand ben ik tot nieuwe inzichten gekomen..."

"...het gaat er om je leiderschap persoonlijk te maken, jezelf en je drijfveren kennen en van daaruit te handelen..." 

"...de ervaring door het te doen geeft toc nieuwe inzichten welke je vooraf niet kunt inschatten..."

"...een soort kapstok voor de verschillende elementen van leiderschap die je me hebt laten ontdekken..."

En jij? Is het voor jou tijd voor de online PPL-training?
Wil jij je ontwikkelen in leiderschap? Praktisch en helder leren in een groep van groeiers? Neem dan contact op voor nadere info.

Ik hoor graag van je via info@rootonde.nl