Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

voor werkgevers

JIJ KUNT HET VERSCHIL MAKEN
Ben je werkgever, HR-adviseur/manager, leidinggevende of collega van een potentiële trainee of coachee? Dan kun jij het verschil maken!

Mensen die wel weten dat het niet lekker loopt, dat het ergens wringt of dat iets niet helemaal lekker zit, die gaan daar niet meteen over praten. Maar misschein merk je het al aan hun gedrag. Ze gaan vaak als eerste googlen op internet, maar ze weten daarna nog niet zo goed wat ze er dan verder mee moeten/willen.  
Jij kunt hem/haar helpen door met open vizier en vertrouwelijk het gesprek aan te gaan. Belangstelling te tonen. Geef ze de kans om hun verhaal te vertellen. Veel mensen zijn daar heel blij mee, want er is niks fijner dan tijdig geholpen worden. 

Vergelijk het met je huisarts. Je wilt er wel tijdig bij zijn om te voorkomen dat je ziek wordt maar je gaat niet voor elk 'wissewasje' naar die huisarts. Misschien heb je wel eens gedacht "ja, ik wist het eigenlijk wel maar toch fijn dat .... er over begon". Dat is heel menselijk en dat extra zetje is gewoon fijn en nuttig.

Voor het vervolg kun je mij al raadplegen, ik kom pas in beeld als het nodig is.
Wel graag preventief.

Wie betaald?
Ik merk dat steeds meer werkgevers bereid zijn tijdig te investeren in het welzijn van hun mensen. En daar hebben ze een goede reden voor:
                   ALS JIJ BOUWT AAN JE MENSEN BOUWEN ZIJ JE BEDRIJF 
Wat zou je bedrijf zijn zonder mensen? Daarvoor is goed beleid nodig voor de korte maar vooral voor de lange termijn.

Echt een hele mooie vorm van goed werkgeverschap. Dat wil je ze graag bieden, want het rendeert!

Is daar subsidie voor?

Ja, dat zou zomaar kunnen. Ga daar SLIM mee om want er is (vanaf 2020) elk jaar 48 miljoen euro beschikbaar vanuit de susidiepot van het rijk om leren en ontwikkelen van medewerkers te stimuleren.
Kijk eens op onze vergoedingen pagina, daar staat meer informatie. Ik kan ondersteunen in het opstellen van een goed plan en het indienen van de subsidie-aanvraag. 

Meer weten? Neem dan contact op via info@rootonde.nl