Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel & Liempde 06 23 57 10 10 logo

coaching

Iedereen loopt weleens tegen een situatie aan waarbij je iemand in vertrouwen wilt nemen; wilt sparren. Wat wil ik bereiken en hoe kan ik mezelf daarin ontwikkelen? En hoe kunnen we als team nog beter samenwerken? Vragen die in het werkveld vaak voorkomen waar je niet direct antwoord op hebt. Hoe zou het zijn als je die vragen met beide handen kan aanpakken en oplossen? Stappen maken in kwaliteit en focus in je werk en privé. Betere resultaten behalen en met meer plezier naar je werk gaan. Coaching kan je daarbij helpen.

Ervaren coach
Rootonde biedt coachingtrajecten voor zowel individuele professionals als teams. De coachingstrajecten worden hoofdzakelijk gegeven door eigenaar Ton de Rooij. Vanuit zijn technische achtergrond aangevuld met onder meer NLP, Omdenken, mBraining, Certified Coach en Systemisch Werk beschikt Ton over een hele brede toolbox aan coachingtechnieken. Integriteit, authenticiteit, openheid, 

positiviteit, overzicht en goed kunnen luisteren zijn daarbij mooie aanvullende persoonlijkheidskenmerken. Daarbij wordt een flinke dosis gedrevenheid, gepaste rust en vertrouwen ingebracht. Met deze ingrediënten biedt Rootonde je de begeleiding die nodig is om de juiste weg in te slaan. Samen komen we verder!

Coaching is altijd maatwerk
Geen situatie of vraag is hetzelfde, wij hanteren geen standaard programma. We kijken wat nodig en effectief is om met jouw vraagstuk aan de slag te gaan. Het komt weleens voor dat blijkt dat een andere coach uit ons netwerk je beter kan helpen; ook die optie kunnen we dan inzetten. Samen kijken we op welke manier we jouw vraagstukken aan gaan pakken. Wij navigeren, jij blijft altijd zelf aan het stuur.

Ik wil weten wie Ton de Rooij is.
Ik wil meer weten over Personal-coachingSystemische-coachingmBIT-coachingInspiratiesessies

images

Werken is als een sport. Topsport! Iedereen wil plezier in zijn werk hebben en goed werk afleveren. Hoe vaak heb jij het gevoel dat je daarbij in een flow komt? Zorg dat je weg blijft van een burn-out of bore-out.
Als Certified Professional Coach kan ik je daarin verder brengen.

Lees meer
images

Je herkent dat misschein wel: jij vindt dingen logisch maar anderen ervaren dat niet zo. Samenwerking loopt niet helemaal lekker omdat je elkaar niet goed begrijpt.

Lees meer
images

Het inzetten van hetgeen je ziet en voelt vanuit je familiesysteem kan een erg krachtige manier zijn om tot inzichten te komen op patronen waar je steeds tegenaan loopt. Zo sterk dat die inzichten je toekomst veranderen.
Ervaar wat er bij jou mogelijk is.

Lees meer
images

Hoe fijn is het als je gewoon eens tegen iemand aan kunt praten, kunt sparren, je ideeën op tafel kunt leggen en dan weer vol inspiratie verder kunt?
Een inspiratiesessie bij Rootonde kan jou net die boost geven.

Lees meer
images

mBIT coaching is een vrij nieuwe wetenschappelijk onderbouwde methode van coaching. 
Leer wat je echt wilt en kunt, wat er diep van binnen allemaal voor moois is en wat er werkelijk toe doet met Multiple Braining.

Lees meer