Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

coaching

COACHING; inmiddels een beladen woord lijkt het. Het is formeel een ‘vrij beroep’, met inmiddels (2020) iets van 60 a 70 dzd inschrijvingen volgens de KvK.
Voor mij is het geen ‘vrij’ beroep, het is een vak, wat vraagt om vakmanschap. Ik hecht er aan dat er kwaliteit wordt geleverd en dat er wordt gewerkt vanuit een toolbox die goed is gevuld, met brede kennis en ervaring, die een totaalpalet vormen. Ik vergelijk het vaak met een bouwvakker. Afhankelijk van je klus heb je liever een interieurtimmerman, een dakdekker of loodgieter. En hoe ontdek je dat? Door zelf op zoek te gaan, door je te laten helpen en door in gesprek te gaan.
Wees welkom als je inschat dat ik de juiste vakman ben voor jouw ‘klus’.

Je bent het waard!
Ik zie een kentering van ‘ik vertel niet dat ik een coach heb’ naar ‘ik ben er trots op dat ik een coach heb’. Gelukkig maar want iedereen is het waard om een coach te hebben die bij hem/haar past. In de sportwereld weten ze dat al lang; wat zou je zonder moeten? Dus wees er trots op dat jij dat stadium ook bereikt hebt en ga aan de slag met je uitdaging. Het leven is in basis heel simpel. Maak het niet moeilijker dan nodig door je uitdgingen niet aan te gaan. Er is zeker iemand die je de weg kan wijzen. 

Trajecten zijn voor iedereen verschillend.
Binnen ROOTONDE lever ik uitsluitend maatwerk, ook al liggen er vaak structuren en methodieken onder. Het gaat om de combi die jou het beste past. Een chef-kok met sterren kookt misschien met dezelfde ingrediënten als een andere kok, alleen hij maakt er door de juiste combinatie iets speciaals van. En die sterren krijgt hij alleen door tevreden klanten.

Dat is wat ik ook doe, de juiste ingrediënten combineren. En omdat ik zowel coach als train ontstaan er bijzondere en effectieve trajecten. De kracht daarvan is de combi van die twee.

Voor wie en voor wat?
Als je kijkt op mijn 'Voor wie’ pagina lees je daar voorbeelden van uitdagingen, vraagstukken, problemen; net hoe je het wilt noemen.
Past jouw vraag daar ook tussen? Of wil je dat onderzoeken?
Kom eens langs voor een kennismaking; gratis en nooit ‘voor niks’

Ook als het om een team-vraag gaat. Een team is een groep individuen. Jouw vraagstuk of uitdaging kan je team beïnvloeden. En andersom ook natuurlijk! Misschien loop je met vragen die in je werkveld vaak voorkomen en waar je niet direct antwoord op hebt. Hoe zou het zijn als je die vragen met beide handen kunt aanpakken en oplossen? Stappen maken in kwaliteit en focus in je werk en privé. Betere resultaten behalen en met meer plezier naar je werk gaan. Coaching kan je daarbij helpen.

Ervaren coach
Als initiatiefnemer en eigenaar van Rootonde, ben ik, Ton de Rooij, je coach en trainer. Maar ik werk samen met meerdere collega’s die ook specialist zijn in hun vakgebied. Kom jij of ik tot de conclusie dat wij niet matchen op je vraag, dan is de kans groot dat ik je kan doorverwijzen.

Meer weten? Klik dan verder in het hoofdmenu of bijvoorbeeld op Personal CoachingTrainingen of Opstellingen

 

images

Werken is als een sport. Topsport! Elke professional wil plezier in zijn werk hebben en goed werk afleveren. Hoe vaak heb jij het gevoel dat je daarbij in een flow komt? Zorg dat je weg blijft van een burn-out of bore-out.
Als gecertificeerd EIA-Practitioner-Coach kan ik je daarin verder brengen.

Lees meer
images

Leiderschap kan gaan over jou als persoon en leiderschap kan gekoppeld zijn aan een samenwerking tussen meerdere personen. Het eerste waar je naar kijkt is altijd: JEZELF.

Lees meer
images

Je herkent dat misschein wel: jij vindt dingen logisch maar anderen ervaren dat niet zo. Samenwerking loopt niet helemaal lekker omdat je elkaar niet goed begrijpt.

Lees meer
images

Familie- of organisatieopstellingen zijn een heel effectieve methode om inzicht te krijgen in de ‘krachtenvelden’ waarin je je beweegt. Een opstelling visualiseert het patroon en de bijbehorende dynamiek daarvan; dat kan het gaan over zowel je privéleven als je werk.

Lees meer