Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

over rootonde

Rootonde is in 2016 op initiatief van Ton de Rooij ontstaan vanuit zijn bedrijf      Bureau R2O. Met Rootonde heeft hij ruimte gemaakt voor de groei van zijn activiteiten op gebied van coaching en training. 

Wie zijn wij?
‘Wij’ zijn ’samenwerkers’ samengebracht en georganiseerd door Ton. Deskundige ervaren trainers en coaches die weten waar ze het over hebben. Die gemotiveerd zijn om hun kennis en ervaring te delen om jou of jullie te begeleiden om 'het wenselijke' te bereiken. 

Waarvoor?
Als bedrijf of organisatie richt je je pijlen op de kernactiviteiten. Logisch, want kwaliteit, klanttevredenheid en goede resultaten zijn de basis voor continuïteit. Toch? En hoe staat het daarin met de aandacht voor de medewerkers? Worden zij voldoende gestimuleerd om zichzelf te ontplooien? Verloopt de samenwerking in de teams optimaal? Worstelen zij met de balans tussen werk en privé? Is er aandacht voor preventie? Facetten die nadrukkelijk invloed hebben op de kwaliteit van hun werk. Door de juiste training en/of coaching komen zij 'beter in hun vel' wat de prestaties ten goede komt. Rootonde kan daarin een belangrijke rol vervullen, met als resultaat: gelukkige mensen en meer rendement voor het bedrijf. 

Wat doet Rootonde?
Rootonde biedt gerichte coaching- en trainingstrajecten voor medewerkers van bedrijven en organisaties. Wij zorgen ervoor dat medewerkers en teams de aandacht en ruimte krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen en helpen hen daarin de juiste weg te vinden. Wij inspireren, stimuleren, motiveren en faciliteren in verbetering. Met rust en vertrouwen begeleiden we hen om de nieuw gekozen weg in te slaan. Vaak betekent dat het doorbreken van patronen en weet je niet wat je onderweg tegenkomt. Gemotiveerde medewerkers die de berg durven te beklimmen, die nemen wij mee naar het volgende niveau.

Rootonde biedt gerichte training- en coachingtrajecten voor bedrijven en organisaties. Wij zorgen ervoor dat medewerkers en teams de aandacht en kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen en helpen hen daarin de juiste weg te vinden.  Hoe we dat doen? Door te stimuleren, enthousiasmeren, motiveren en te inspireren. Met rust en vertrouwen begeleiden we hen om de juiste weg in te slaan. Vaak moet je hiervoor bepaalde patronen doorbreken en weet je niet wat je onderweg tegenkomt. Zolang medewerkers de berg durven te beklimmen, komen wij samen aan de top!
images

 

Training en coaching voor vraagstukken
De basis waarop wij werken is Professional Coaching, NLP, Systemisch Werk, mBraining, Big Five For Life, Intodrives en MapsTell. Wij beschikken daardoor over een enorme toolbox aan technieken waarmee we de vertaalslag maken naar de vraagstelling. Denk bijvoorbeeld aan leidinggeven en -krijgen, persoonlijke groei, betere communicatie en samenwerking. En denk aan de balans tussen werk-privé en het omgaan met stress.
Heb je al eens onderzocht hoeveel tijd en geld het kost als je daar curatief mee om gaat? Onze insteek is om meer preventief de vinger op de zere plek te leggen en van daaruit verandering in gang te zetten. Leun op onze navigatie; wij weten de weg of vinden hem met je. Samen sterk voor jullie leven en werk!