Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

over rootonde

Hallo! Welkom bij Rootonde, de plek met de vele afslagen, de vele kansen en de nieuwe inzichten. Ik ben Ton de Rooij en ik ben Rootonde eind 2016 gestart vanuit mijn bedrijf Bureau R2O.  Daardoor kon ik de groei van mijn activiteiten op het gebied van coaching en training de ruimte geven.  

Wie ben ik en wie zijn 'wij'?
Je leest meer over mij op de pagina 'over Ton de Rooij'. En als ik het op deze website heb over ‘wij’ dan gaat het over mijn ’samenwerkers’. Ervaren en deskundige collega trainers en coaches, die allen hun sporen hebben verdiend op gebied van coaching-training-opstellingen en hun kennis en ervaring graag inzetten om jou of jullie mede te begeleiden op de weg naar de gestelde doelen.

Voor wat en voor wie?
Dat lees je op de pagina voor wie. In de kern ondersteun ik professionals die op zoek zijn naar een betere leef- en werkstijl. Beter in je vel zitten levert meer levens- en werkplezier. Meer balans en daardoor betere prestaties.
Gevolg: meer rendement op de energie die je er in investeert. En dat heeft zijn weerslag op de positieve spiraal die dan wordt ingezet. Eindresultaat: ieder wordt daar blij en gelukkig van. Dat levert werkplezier, privégeluk, continuiteit, uitvalbeperking, beperking van winstlekkage, minder aanspraak op verzekeringen, minder problemen, etc etc. Pure winst dus.

Het klinkt eigenlijk gewoon heel simpel en logisch, maar toch blijkt het dat nog niet te zijn. En daar ben ik voor! Om te ondersteunen om die positieve spriaal te gaan vinden. Door samen het juiste traject in te gaan onstaan prachtige resultaten voor de toekomst maar vooral ook in het nu. :-) Daar kan Rootonde dus bij helpen.

       "Het leven is als motorrijden,
                je verliest je balans
                     als je stil staat"


Wat doet Rootonde?
 
Rootonde verzorgt gerichte trainings- en/of coachingstrajecten voor medewerkers van bedrijven en organisaties. Preventief zorg ik ervoor dat medewerkers en teams de aandacht en kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen en help hen daarin de juiste weg te vinden. Hoe? Door gericht te ondersteunen, leren en begeleiden. Door te enthousiasmeren, inspireren, motiveren, stimuleren. Door het ondersteunen in ideen bij het faciliteren van kansen. Met rust en vertrouwen begeleid ik hen om de juiste weg in te slaan en die te blijven volgen. Vaak is het nodi om daarin bepaalde patronen te doorbreken en weet je niet wat je onderweg tegenkomt. Zolang de coachee of trainee de berg wil en durft te beklimmen, komen wij samen aan de top!

Rootonde biedt gerichte training- en coachingtrajecten voor bedrijven en organisaties. Wij zorgen ervoor dat medewerkers en teams de aandacht en kans krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen en helpen hen daarin de juiste weg te vinden.  Hoe we dat doen? Door te stimuleren, enthousiasmeren, motiveren en te inspireren. Met rust en vertrouwen begeleiden we hen om de juiste weg in te slaan. Vaak moet je hiervoor bepaalde patronen doorbreken en weet je niet wat je onderweg tegenkomt. Zolang medewerkers de berg durven te beklimmen, komen wij samen aan de top!
images

 

Coaching, training en opstelling van/voor vraagstukken/uitdagingen 
De basis waarop ik werk is erg breed. Ik sta als eigenaar altijd voor vakmanschap en kwaliteit. En dat kan niet anders dan via een breed scala aan mogelijkheden.

Een goed gevulde toolbox is m.i. noodzakelijk en dus heb ik die afgelopen jaren flink gevuld via opleidingen en ervaringen. Via certificering en accreditaties. Via intervisies, supervisies en mentoring. En vooral door te DOEN, te EVALUEREN en te REFLECTEREN. 

Die toolbox is flink gevuld omdat het vanuit mijn (technische) achtergrond niet anders kan dan dat je vakmanschap levert m.b.v passende tools. Stel je eens voor dat je een timmerman hebt ingeschakeld om een klein gaatje in de muur te maken en dat die in zijn toolbox alleen een hamer, nijptang, zaag, schroevendraaier en stofdoek heeft. Wat denk je dat hij er dan van maakt?

Vakmanschap en kwaliteit.
Vakmanschap is meesterschap, is deskundigheid in de breedte van je vakgebied. Maar ook niet breder dan bij jezelf past. Als je als timmerman niet met een kettingzaag om kunt gaan blijf er dan vanaf. Ik pretendeer dus ook niet alle kwesties aan te kunnen en verwijs soms door naar capabele collega’s op een specifiek werkterrein. Klik door voor meer informatie over mijn tools. Of ga naar de pagina over de werkwijze van rootonde.