Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

trainingen

Goed presteren, verantwoording nemen en het beste uit jezelf halen. Termen die in jouw professionele loopbaan waarschijnlijk heel belangrijk zijn. Denk je dat jouw werk leuker wordt wanneer je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen, je daartoe geïnspireerd en gemotiveerd wordt?  Denken in mogelijkheden, de manier van communiceren, goede en prettige samenwerking en de wil tot zelfontplooiing en verandering zijn misschien wel net zo belangrijk als de inhoud van het werk. Toch?

Onze werkwijze
Rootonde biedt trainingen aan teams in bedrijven en organisaties. We leren geen vaktechnische kennis en theorie aan, maar brengen bewustwording in gedrag en identiteit. We dagen je uit

om jezelf verder te ontwikkelen, houden je een spiegel voor en maken je bewust van je eigen gedrag en de uitwerking daarvan naar degenen met wie je samenwerkt. Positief, enthousiasmerend, inspirerend en bovenal ook motiverend. We nemen je mee in de praktische toepassing zodat je het ook ervaart. De beste manier van leren is immers door actief te leren. Door te ‘doen’ blijft de informatie pas echt kleven en kun jij het vervolgens toepassen in je werk en je persoonlijke situatie.

Waar?
De trainingen van Rootonde zijn veelal op maat en in-company of in-team. Daarnaast organiseren we  trainingen met open inschrijving. Hierbij is het mogelijk individueel in te schrijven.
De locatie ligt dan vaak in de regio Den Bosch - Eindhoven - Veghel.

Ik wil meteen door naar myUpdate of  Big Five For Life of MapsTell

Big Five for Life

Big Five for Life™ is de wereldwijd succesvolle coachmethode die ook jou op een leuke en toegankelijke manier verder brengt op de ‘rootonde’ van het leven. Wil je weten wat echt belangrijk voor je blijkt te zijn?

Lees meer

Gedrag is een keuze - MapsTell

Maak zelf 'de wereld van verschil' door in kaart te brengen hoe gedrag je helpt een stap te maken naar beter en begripvoller contact. Voor meer rust, begrip, balans en fijnere samenwerking. Het kan!

Lees meer

APK - myUpdate

Wil jij voortaan je eigen pad kunnen volgen om datgene te doen wat bij je past? Gewoon relaxter en fijner leven. Zou dat niet geweldig zijn? Het kan nu!

Preventief, effectief en leuk!

Lees meer