Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

trainingen

Goed presteren, verantwoording nemen en het beste uit jezelf halen.
Termen die in jouw professionele loopbaan waarschijnlijk heel belangrijk zijn. Jouw werk wordt leuker en beter wanneer je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als je daartoe geïnspireerd en gemotiveerd wordt. Denken in mogelijkheden, effectief communiceren, goed en prettig samenwerken en de wil tot zelfontplooiing en verandering zijn misschien wel net zo belangrijk als de inhoud van het werk. Jij wilt PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN LEIDERSCHAP

Mijn werkwijze
Rootonde biedt trainingen aan PROFESSIONALS in bedrijven en organisaties. Ik leer je geen vaktechnische kennis en theorie, maar breng bewustwording in gedrag, vaardigheden, waarden, overtuigingen en identiteit. Ik daag je uit om jezelf verder te ontwikkelen. Ik houd je een spiegel voor en maak je bewust van je eigen gedrag en de uitwerking daarvan naar degenen met wie je samenwerkt.

Dat brengt je verder en geeft richting aan je toekomst.
Positief, enthousiasmerend, inspirerend en bovenal ook motiverend.
Ik neem je mee in de praktische toepassing zodat je het ook ervaart. De beste manier van leren is immers door actief te leren. Door te ‘doen’ blijft de informatie pas echt kleven en kun jij het vervolgens toepassen in je werk en je persoonlijke situatie. Ik leer je WIE en WAT je kan helpen of hoe je die vindt.

Waar?
De trainingen van Rootonde zijn veelal op maat en in-company of in-team. Daarnaast organiseer ik  trainingen met open inschrijving. Hierbij is het mogelijk individueel in te schrijven.
De locatie ligt dan vaak in de regio Den Bosch - Eindhoven - Veghel.

Hier is de toegang tot o.a. de trainingen Persoonlijk Passend Leiderschap of Big Five for Life of MapsTell of myUpdate .

Persoonlijk Passend Leiderschap

Een training voor wie wil ontdekken wat écht het leiderschap is wat bij hem/haar past. Wat effectief is en waar je zelf het juiste gevoel bij hebt. Want als het niet 'persoonlijk passend' is dan werkt het niet.

Lees meer

Zet jezelf op de kaart - MapsTell

Maak zelf 'de Wereld van Verschil' door in kaart te brengen hoe gedrag je helpt een stap te maken naar beter en begripvoller contact. Voor meer rust, begrip, balans en fijnere samenwerking. Het kan!

Lees meer

Jouw APK - myUpdate

Wil jij voortaan je eigen pad kunnen volgen om datgene te doen wat bij je past? Gewoon relaxter en fijner leven. Zou dat niet geweldig zijn? Het kan nu!

Preventief, effectief en leuk!

Lees meer