Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

trainingen

Goed presteren, verantwoording nemen en het beste uit jezelf halen. Termen die in jouw professionele loopbaan waarschijnlijk heel belangrijk zijn. Denk je dat jouw werk leuker wordt wanneer je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen, je daartoe geïnspireerd en gemotiveerd wordt?  Denken in mogelijkheden, de manier van communiceren, goede en prettige samenwerking en de wil tot zelfontplooiing en verandering zijn misschien wel net zo belangrijk als de inhoud van het werk. Toch?

Onze werkwijze
Rootonde biedt trainingen aan teams in bedrijven en organisaties. We leren geen vaktechnische kennis en theorie aan, maar brengen bewustwording in gedrag en identiteit. We dagen je uit

om jezelf verder te ontwikkelen, houden je een spiegel voor en maken je bewust van je eigen gedrag en de uitwerking daarvan naar degenen met wie je samenwerkt. Positief, enthousiasmerend, inspirerend en bovenal ook motiverend. We nemen je mee in de praktische toepassing zodat je het ook ervaart. De beste manier van leren is immers door actief te leren. Door te ‘doen’ blijft de informatie pas echt kleven en kun jij het vervolgens toepassen in je werk en je persoonlijke situatie.

Waar?
De trainingen van Rootonde zijn allemaal op maat en hoofdzakelijk in-company en in-team. Een enkele keer organiseren we ook trainingen op inschrijving. Hierbij is het mogelijk individueel in te schrijven.

myUpdate

Voortaan leven en werken écht vanuit jouw kern. Je eigen pad kunnen volgen om datgene te doen wat bij je past. Zou dat niet heel fijn zijn? 

Wil je ontdekken hoe en durf je dat aan? Schrijf je dan in voor ons programma myUpdate. De volgende editie van de 'Homerun' start op vrijdag 22 november 2019.

Preventief, effectief en leuk!

Lees meer

Zet gedrag op de kaart

Maak zelf 'de wereld van verschil' door in kaart te brengen hoe gedrag je helpt een stap te maken naar beter en begripvoller contact.

Voor meer rust, balans en fijnere samenwerking.

Vraag naar de mogelijkheden voor workshops en trainingen

Lees meer

Verbindend Communiceren

Iedereen wil goed met de ander communiceren. Duidelijke en respectvolle communicatie die ervoor zorgt dat de ander je begrijpt. Toch 'loopt het niet altijd lekker'.

Hoe zou het zijn als je daar zelf op een eenvoudige manier verandering in kunt brengen?

Lees meer

NL(m)P in bedrijf

Ben jij toe aan verandering? Heb jij jarenlang gedacht dat alleen NLMP (niet lullen maar poetsen) tot de beste resultaten leidt, maar dat uiteindelijk niet zo blijkt te zijn? Houd je van een concrete, doortastende aanpak? Ga dan aan de slag met NL(m)P in bedrijf.

Lees meer