Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 0411 - 633 115 logo

trainingen

Goed presteren, verantwoording nemen en het beste uit jezelf halen. Termen die in jouw professionele loopbaan waarschijnlijk heel belangrijk zijn. Denk je dat jouw werk leuker wordt wanneer je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen, je daartoe geïnspireerd en gemotiveerd wordt?  Denken in mogelijkheden, de manier van communiceren, goede en prettige samenwerking en de wil tot zelfontplooiing en verandering zijn misschien wel net zo belangrijk als de inhoud van het werk. Toch?

Onze werkwijze
Rootonde biedt trainingen aan teams in bedrijven en organisaties. We leren geen vaktechnische kennis en theorie aan, maar brengen bewustwording in gedrag en identiteit. We dagen je uit

om jezelf verder te ontwikkelen, houden je een spiegel voor en maken je bewust van je eigen gedrag en de uitwerking daarvan naar degenen met wie je samenwerkt. Positief, enthousiasmerend, inspirerend en bovenal ook motiverend. We nemen je mee in de praktische toepassing zodat je het ook ervaart. De beste manier van leren is immers door actief te leren. Door te ‘doen’ blijft de informatie pas echt kleven en kun jij het vervolgens toepassen in je werk en je persoonlijke situatie.

Waar?
De trainingen van Rootonde zijn allemaal op maat en hoofdzakelijk in-company en in-team. Een enkele keer organiseren we ook trainingen op inschrijving. Hierbij is het mogelijk individueel in te schrijven.

Kerntraject !K-2.0

Hoe zou het zijn als je écht vanuit jouw kern kunt leven en werken? Als je je eigen pad kunt gaan volgen om datgene te doen wat bij je past? Gaaf toch?

Wil je dat ontdekken en durf je dat aan? Schrijf dan nu in! De volgende editie van dit traject start op 5 juli 2019.

Lees meer

Breng jezelf in kaart

Maak zelf 'de wereld van verschil' door je gedrag in kaart te brengen en een stap te maken naar beter en begripvoller contact.

13 juni 2019 is de volgende Inspiratie-Workshop.

Voor fijnere samenwerking, meer rust en balans.

Lees meer

Communicatie in stijl

Iedereen wil in stijl communiceren.

Duidelijke en respectvolle communicatie die ervoor zorgt dat een ander je begrijpt. Toch komen misverstanden vaak voor.

Zou het niet fijn zijn als je hier op een doordachte manier op in kunt spelen? 

Lees meer

NL(m)P in bedrijf

Ben jij toe aan verandering? Heb jij jarenlang gedacht dat alleen NLMP (niet lullen maar poetsen) tot de beste resultaten leidt, maar dat uiteindelijk niet zo blijkt te zijn? Houd je van een concrete, doortastende aanpak? Ga dan aan de slag met NL(m)P in bedrijf.

Lees meer