Heeft u vragen? info@rootonde.nl Veghel 06 23 57 10 10 logo

trajecten

Binnen Rootonde heb ik het altijd over ‘trajecten’. Ik ‘reis’ een stukje met je mee op jouw pad om je te helpen een goede vervolgroute te ontdekken. Een route of pad wat past bij jouw uitdaging, want je komt natuurlijk niet voor niets. Los van de wil om iets ‘anders’ te gaan doen ligt er bijna altijd wel een passie of een urgentie onder je vraagstuk. En dat is de uitdaging die we samen op gaan zoeken. Waar gaat die over? Wat wil je precies (of juist niet)? Wat is daar voor nodig? Welke ‘afslagen’ zijn er op jouw levens-rootonde? Geniet je ook onderweg? Wie zijn er nog meer mee op reis?

Waarom 'traject'
Ik noem het een traject omdat we voor een, meestal relatief korte, periode samen aan jouw uitdaging werken. Die trajecten kennen vele vormen. Vaak een coachings-traject, een trainings-traject of een combi van die twee. Soms individueel, soms in een groep en ook daarin kan weer een combi ontstaan. Voorop staat wat jou het meeste helpt en waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wat niet betekent dat we de makkelijkste weg gaan kiezen, wel een helpende! 

Je moet wel actief ‘aan de bak’ als je bij mij komt. Beweging en actie brengen verandering die meestal niet vanzelf ‘aan komt waaien’. We werken naar nieuwe inzichten die andere uitzichten opleveren.

        JE GAAT HET PAS ZIEN ALS JE HET DOOR HEBT

Ik ben niet zo van de ‘beste versie van jezelf’ etc. Waarom? Je bent oké zoals je nu bent maar het kan waarschijnlijk beter en daar kom je voor. 

Het nastreven van die ‘beste versie’ impliceert dat je nooit arriveert op je bestemming, want wanneer ben je dat dan? Het kan altijd beter. Dat gaan we dus niet doen! We gaan pragmatisch aan de slag, concreet, passend, onderbouwd, om jou te helpen je passie te volgen of je urgentie in te vullen. Noem het ‘navigeren’ wat ik doe; jij blijft aan het stuur, ik help je de juiste weg te vinden. En soms doe ik dat samen met een collega.

Kies hieronder gewoon op je eerste ingeving welke informatie je als eerste wilt lezen en ontdekt wat het vervolg wordt.
Vertrouw het proces en wees welkom!

 

images

TRAININGEN

Trainingen; welke past bij jou?

Je wilt lekker in je vel zitten, goed presteren en je verantwoording nemen. Termen die in jouw (professionele) leven belangrijk zijn. Jij leidt.
Dan ben je op het juiste adres. Rootonde brengt je verder.

MEER OVER TRAININGEN

COACHING

Coaching; je wilt verandering?

Loop jij bijv met het gevoel dat je niet goed weet 'hoe verder' of 'wat dan?' Dat je een professional aan je zijde zou willen die je echt helpt?
Neem dan contact op, daar ben ik voor. Preventief. 

MEER OVER COACHING